Cara Keluarkan Earning Amazon Tanpa Guna Cek

Ada tak kengkawan yang main affiliate amazon tapi masih guna cek? Maklumlah kalau guna check nak tunggu cek sampai mau sebulan.Nak clearkan cek kena tunggu lagi sebulan.Jadi untuk dapat duit affiliate amazon makan masa 2 bulan.

amazon affiliate earning - payoneer

Tapi sekarang dah ada cara mudah untuk dapat duit amazon dengan cepat.Nak tau guna ape? Haa…register Payoneer.Payoneer lebih kurang macam Paypal.Tapi dia ada debit kad.Pada masa yang sama boleh keluarkan duit ke bank akaun kita di Malaysia.Menarik kan?

Bila dah register dengan Payoneer lepas tu korang boleh update transfer earning untuk earning affiliate amazon.Dekat Payoneer ada cara-cara nak linkkan dengan akaun affiliate amazon.

Add Comment