Keluarkan Duit di ATM Guna Payoneer

Duit di ATM Guna Payoneer | Sebenarnya saya dah lama register Payoneer.Buat masa ini saya guna untuk transfer income yang diterima dari Amazon ke Payoneer.Jadi tak perlu tunggu cek dari Amazon untuk cashkan earning dari Amazon.

Setiap bulan kalau ade earning dari Amazon akan automatik masuk ke Payoneer.Yang best lepas earning masuk kita boleh terus keluarkan di ATM machine tanpa tunggu sebulan untuk cek clear.

Jadi minggu lepas, pertama kalinya saya keluarkan duit cash Payoneer di ATM machine.Memang mudah.Cuma rate dia agak rendah.May be dah ambil kire fee withdrawal agak nye.Contoh kalau sekarang rate USD/RM RM4.00 kalau keluarkan melalui ATM rate dlm RM3.80 ++.

Tapi tak pe lah duit free je pun dari Amazon.Dari tunggu sebulan dah cash in baik keluarkan melalui Payoneer.

Korang boleh la try guna Payoneer kot2 ada income dari Amazon.

Add Comment